Renginiai

TŪM kultūrinio ugdymo stažuotė

2023 m. gruodžio 8 d. Panevėžio miesto lietuvių kalbos ir matematikos mokytojai dalyvavo „Tūkstantmečio mokyklų“ projekto kultūrinio ugdymo stažuotėje Prienų ir Birštono savivaldybėse. Mūsų mokyklos mokytojos Jolanta Švėgždienė, Ernesta Kriaučiūnienė, Silvija Masienė ir direktorė Zina Stripeikienė kartu su kitais miesto @tūkstantmečiomokyklos pedagogais sėmėsi patirties dalyvaudami edukacinėse STEAM kultūrinio ugdymo veiklose, stebėjo pamokas, bendravo su kolegomis Birštono ir Stakliškių gimnazijose.

Projektas finansuojamas Europos Sąjungos #NextGenerationEU lėšomis. „Tūkstantmečio mokyklų“ programą įgyvendina Europos socialinio fondo agentūra.




Ankstesni įrašai


Visą savaitę mokykloje vyko įvairios veiklos, skirtos Tolerancijos dienai paminėti.

Lapkričio 9 dieną 1–8 klasių mokiniai susipažino su skirtingų profesijų atstovais, jų atliekamomis funkcijomis ir karjeros galimybėmis Panevėžio mieste.

Rugsėjo 30 dieną Panevėžio „Šaltinio“ progimnazijoje vyko neeilinis renginys – konferencija „Aš tave matau, girdžiu, jaučiu“. Konferencijos tikslas buvo sutraukti kuo daugiau šaltiniečių bendruomenės narių ir Panevėžio gyventojų bei kalbėti apie tėvystės keliamus iššūkius šiuolaikiniame pasaulyje.

Rugsėjo 27-ąją mokiniai atskleidė savo kūrybiškumą ir veiklas skyrė mokyklos gimtadieniui.

Rugsėjo 30 d. progimnazijoje organizuojama konferencija tėvams ir ne tik „Aš tave matau, girdžiu, jaučiu“. Būtina registracija https://forms.gle/oAtFF7Sm92YPz1Yw9