Renginiai

Tortadienis

Rugsėjo 27-oji – mokinių kūrybiškumo diena, skirta mokyklos veiklos 30 metų jubiliejui – TORTADIENIS!

Kūrybiškumo dieną 5–8 klasių mokinės ir mokytoja Asta Saikauskienė sukūrė masinį šokį, skirtą mokyklos gimtadieniui. Vėliau mokiniai dalyvavo kūrybinėse dirbtuvėlėse, atliko užduotis „Įjunk fantaziją“ ir jas pristatė aktų salėje. Pradinių klasių mokiniai sukūrė mokyklos gimtadienio atviruką. Šaltiniečiai vaišinosi tortu, šoko diskotekoje.

Vakare 30-ojo jubiliejaus proga Šv. Mišias už mokyklos bendruomenę Švč. M. Marijos Nekaltojo Prasidėjimo koplyčioje aukojo rektorius kunigas Juan Marcos Coduti. Bendruomeninę maldą skaitė progimnazijos mokiniai Austėja, Beatričė, Gabija, Fausta ir Vytis. Atnašas nešė tėtis Žygintas ir mokytoja Rasa. Vargonavo ir labai gražiai giedojo vargonininkė Kristina su giesmininke.

 

Masinio šokio vaizdo įrašas

https://youtu.be/9sorAG8T7m0




Ankstesni įrašai


Rugsėjo 30 d. progimnazijoje organizuojama konferencija tėvams ir ne tik „Aš tave matau, girdžiu, jaučiu“. Būtina registracija https://forms.gle/oAtFF7Sm92YPz1Yw9

Sveikiname visus su naujų mokslo metų pradžia!

Birželio 22 dieną į respublikinę metodinę-praktinę konferenciją atvyko pedagogai iš Lietuvos Šaltinio/ių vardą turinčių mokyklų.

Birželio 6 ir 16 dienomis vyko Mokslo metų užbaigimo šventės.

Gegužės 30 dieną vyko Šaltiniečių bendruomenės šventė.