Renginiai

Smart Kids 2017

Gruodžio 6 dieną progimnazijoje ketvirtus metus buvo organizuotas anglų kalbos konkursas miesto mokyklų 5–6 klasių mokiniams „Smart Kids“. Dalyviai anglų kalba pristatė savo mokyklą, komandos narius bei komandos pavadinimą. Mokiniai atliko praktinę (klausimynas) ir kūrybinę užduotis. Buvo vertinamas dalyvių kalbos taisyklingumas, raiškumas, tartis, teisingai atliktų užduočių skaičius, kūrybiškumas. Progimnazija 2015 metais įsteigė pereinamąjį prizą – lašo formos, tarsi mažą „Šaltinio“ dalelę, melsvo stiklo dirbinį, ant kurio išgraviruotas mokyklos logotipas ir konkurso pavadinimas. Šiais metais, kaip ir praėjusiais, pirmoji vieta ir pereinamasis prizas atiteko „Vilties“ progimnazijos komandai.

Konkursą organizavo „Šaltinio“ progimnazijos anglų kalbos mokytojai Reda Maknevičienė, Ramūnė Žiūkienė, Andrius Rusakevičius.




Ankstesni įrašai


„Advento vainikas“ – jaukus ir prasmingas Šaltiniečių bendruomenės vakaras, kurį organizavo tikybos mokytoja Geta Pečiulienė.

Lapkričio 30 dieną Šaltiniečių bendruomenė jau antrą kartą organizavo smagią vakaronę „Rudens sambariai“.

Lapkričio 28 d. mūsų mokykloje vyko 2–4 klasių mokinių edukacinių išvykų pristatymai.

Lapkričio 13–19 dienomis mokykla jau 15-ą kartą dalyvavo projekte „Šiaurės šalių bibliotekų savaitė“. Buvo skaitomos ištraukos iš tų pačių knygų, kaip ir tūkstančiuose kitų Šiaurės ir Baltijos šalių bibliotekų bei švietimo įstaigų, vyko kiti renginiai, kurių tema – „Šiaurės salos“.

Lapkričio 16 dieną progimnazijoje lankėsi mieli svečiai – lopšelių darželių „Puriena“, „Vyturėlis“, „Diemedis“ priešmokyklinių grupių ugdytiniai.