Renginiai

2–4 klasių edukacinių išvykų pristatymas

Lapkričio 28 d. mūsų mokykloje vyko 2–4 klasių mokinių edukacinių išvykų pristatymai. Renginį organizavo direktorės pavaduotoja ugdymui Dalia Vašėtienė bei mokytojos Gintarė Eniulaitienė, Žiedė Ketvirtienė, Geta Pečiulienė. Vaikai dalinosi patirtais įspūdžiais, ko šiose išvykose išmoko, ką naujo sužinojo. 2b klasės mokinukai pasakojo apie sraigių ūkį, 2a ir 2c – apie kelionę į Kernavę, 3a ir 3b – apie tai, kaip gimsta knyga, 3c – kaip mokėsi groti gitaromis, 4 a – kaip išsirinkti knygą knygyne, o 4b – apie įdomią pažintį su alpakomis.

Išklausę pasakojimus, vaikai turėjo pasirinkti ir nuspręsti, kur kitais metais norėtų nuvykti. Linkime jiems naujų įspūdžių!

___________________________

Geta Pečiulienė Įrašo autorius:
Geta Pečiulienė
Tikybos mokytoja




Ankstesni įrašai


Lapkričio 13–19 dienomis mokykla jau 15-ą kartą dalyvavo projekte „Šiaurės šalių bibliotekų savaitė“. Buvo skaitomos ištraukos iš tų pačių knygų, kaip ir tūkstančiuose kitų Šiaurės ir Baltijos šalių bibliotekų bei švietimo įstaigų, vyko kiti renginiai, kurių tema – „Šiaurės salos“.

Lapkričio 16 dieną progimnazijoje lankėsi mieli svečiai – lopšelių darželių „Puriena“, „Vyturėlis“, „Diemedis“ priešmokyklinių grupių ugdytiniai.

Lapkričio 10 d. progimnazijos mokiniams priesaiką davė naujai išrinktas mokinių prezidentas 7b klasės mokinys Armandas Stravinskas. 

2017 m. spalio 17 dieną 3–8 klasių mergaitės dalyvavo futbolo festivalyje „Live your goals“.

Spalio 11 dieną mokiniai mokėsi tyrinėdami.