Renginiai

Mėnuo mokykloje be sienų. 1–4 klasės

Nuo gegužės pradžios iki mokslo metų pabaigos visiems pradinių klasių mokinukams buvo „Mėnuo mokykloje be sienų“ – daugybė pamokų vyko ne klasėje, o kitose įvairiose aplinkose. Nuo mažiausių iki vyriausių pradinukų dalyvavo lietuvių kalbos, matematikos, pasaulio pažinimo, dailės, fizinio ugdymo pamokose mokyklos kieme, lauko klasėje, miesto parkuose. Vaikai važiavo į Gamtos mokyklą, kurioje vyko edukaciniai užsiėmimai „Mano mažasis draugas“, „Prie laužo“,  „Rūšiuoju – vadinasi, galvoju“, „Miško gyvūnai“. Taip pat apsilankė alpakų ūkyje, susitiko su ornitologu G. Petkumi, keliavo į „Žaliosios pelėdos“ biblioteką.

Pamokų metu mažieji domėjosi augalais, patys juos sodino ir augino, stebėjo paukščius, susipažino su alpakų gyvenimu, keliavo ir domėjosi Lietuvos gamta, mokėsi ją saugoti ir tausoti, praplėtė istorines žinias, gamtoje ieškojo daiktavardžių ir derino juos su būdvardžiais, matavo, braižė planus, piešė su natūraliais gamtoje esančiais dažais.

Pamokos „mokykloje be sienų“ buvo įdomios, prasmingos, vaikams suteikė daug įspūdžių ir teigiamų emocijų – juk mokytis kitaip visada labai smagu!!!  

STEAM veiklų darbo grupės narės Lina Andrikonytė ir Gintarė Grinkė




Ankstesni įrašai


Birželio 11 dieną progimnazijoje vyko netradicinės nuotolinės ugdymo karjerai pamokos „Profesija iš arti“.

Birželio 1 ir 2 dienomis 2–4 klasių mokinių pasaulio pažinimo pamokos vyko parke su ornitologu.

Mokyklos kieme kviečiame visus sustoti prie interaktyvaus tento apie paukščius.

Žiemos sporto šventė-žygis „Žygiuoju už Lietuvą“ nuo Vasario 16-osios iki Kovo 11-osios truko 23 dienas ir sulaukė ypatingai didelio dalyvių skaičiaus.

Kovas – sąmoningumo didinimo mėnuo be patyčių. Veiklų planas. 

Vasario 16-ąją progimnazijos mokiniai, jų tėveliai, mokytojai dalyvavo pilietinėje akcijoje „Geltona, žalia, raudona“.