Aktualijos

Elektroniniai mokinių pažymėjimai. Fotografavimas

Jau nuo šio rugsėjo popierinius moksleivių pažymėjimus pakeis išmanieji. Elektroniniais moksleivio pažymėjimais bus galima kaip banko kortele atsiskaityti už pietus mokykloje ar juos naudoti vietoj e. bilieto keliaujant viešuoju transportu. Nuo rugsėjo visiems įprastų moksleivio pažymėjimų nebeliks. Mokykloje jau pradėti paruošiamieji darbai. Pažymėjimams mokiniai bus fotografuojami balandžio 15 d. (pirmadienį).

https://sekunde.lt/leidinys/sekunde/dar-ismanesni-taps-ir-moksleiviai-2/




Ankstesni įrašai


Sveiki sulaukę šv. Velykų! Džiugesio, vilties, stiprybės!

Kovo 4–8 d. direktoriaus pavaduotoja, specialioji pedagogė Džiuginta ir lietuvių kalbos mokytoja Jolanta viešėjo Estijoje, kur dalyvavo projekto „Tūkstantmečio mokyklos I“ komandiruotėje-stažuotėje „STEAM ugdymas Estijos švietime“. Stažuotės metu aplankyta keletas Talino ir Tartu miesto mokyklų.

Vakar Raseiniuose susitiko penkių Lietuvos Šaltinio vardo mokyklų direktorės ir paskelbė šaltiniečių jubiliejinių PASIMATYMŲ startą.

Mieli progimnazijos mokinių tėveliai, darbuotojai ir kiti švietimui neabejingi žmonės! Prašome Jūsų geranoriškai paremti progimnaziją 1,2 % savo pajamų mokesčio, sumokėto 2023 metais.

DĖMESIO! Nuo 2024 m. kovo 1 d. prasideda mokinių priėmimas į miesto mokyklų 1-ąsias ir 5-ąsias klases.