Aktualijos

Mokyklinės uniformos 2022

GEGUŽĖS 24 D. 14–18 VAL. PROGIMNAZIJOJE VYKS UNIFORMŲ MATAVIMAS

Laukiami visi 1–7 kl. mokiniai, norintys atsinaujinti uniformas, ir būsimi pirmokai.

 

Tuo pat metu progimnazijoje veiks ir dėvėtų uniformų turgelis. Jei norite parduoti ar padovanoti dar tinkamą nešioti uniformą, prašome ją atnešti iki turgelio pradžios budėtojai Irenai. Uniforma turi būti švari, nesuplyšusi ir pakabinta ant pakabos (ją grąžinsime). Taip pat prisekite etiketę su numatyta kaina ir savininko (vaiko) pavarde bei klase.

Privaloma kasdienės uniformos dalis:

pradinukams – megztukas (32 eur.), rekomenduojamai žydri polo marškinėliai (12 eur.), o mergaitėms ir sarafanas (35 eur.)

5–8 kl. mokiniams – švarkas (reikėtų pasisiūti individualiai) arba megztukas (34 eur.),  rekomenduojamai žydri polo marškinėliai (12 eur.), o  mergaitėms rekomenduojamas ir sijonukas (27 eur.).

Visiems mokiniams šventėms – žydras kaklaraištis (7 eur.).

Galima įsigyti ir džemperį su gobtuvu (29–31 eur.)

Užsakant uniformą mokama grynais (bus išrašytas čekis) arba pavedimu.

Norintys pasisiūti švarką Panevėžyje kreipkitės tel. 8 698 12614




Ankstesni įrašai


Net trys mokinių ir mokytojų komandos šią savaitę išvyko į „Erasmus+“ projektų dalyvių susitikimus Kroatijoje, Turkijoje ir Bulgarijoje. 

Balandžio 28 d. Mykolo Romerio universitete apdovanota Šaltiniečių bendruomenė, kuri tapo nacionalinio konkurso „Bendruomenė – Švyturys 2021 – kelias į sėkmę“ vienos iš penkių nominacijų „Glaudžiai su mokykla bendradarbiaujanti vietos bendruomenė“ nugalėtoja.

Kovas – sąmoningumo didinimo mėnuo BE PATYČIŲ

Šią Kovo 11-ąją pagerbti dvi šalis – Lietuvą ir Ukrainą – progimnazijos bendruomenę sukvietė socialinė-pilietinė akcija „Dainuoju Lietuvai ir Ukrainai!“ – juk daina lydėjo lietuvį nuo seno skausme ir džiaugsme.

Mieli „Šaltinio“ progimnazijos mokinių tėveliai, darbuotojai ir kiti švietimui neabejingi žmonės! Prašome geranoriškai Jūsų paremti „Šaltinio“ progimnaziją 1,2 procentų savo pajamų mokesčio, sumokėto 2021 metais.