Aktualijos

Apdovanota Šaltiniečių bendruomenė

Renginys „Lietuvos bendruomenių apdovanojimai 2022 m.”

2022 metų balandžio 28 dieną Mykolo Romerio universitete vyko šventinis renginys, skirtas aktyvioms Lietuvos bendruomenėms. Tai septintus metus iš eilės vykdoma iniciatyva, kurios metu siekiama apdovanoti nacionalinio konkurso, vykusio 2022 m. vasario 7 – 2022 m. balandžio 1 dienomis, „Bendruomenė – Švyturys 2021 – kelias į sėkmę“ nugalėtojus. Šį konkursą organizavo MRU, kartu su Lietuvos Respublikos Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, LR Švietimo, mokslo ir sporto ministerija bei informaciniu partneriu „Savivaldybių žinios“.                       

MRU rektorė prof. dr. Inga Žalėnienė apdovanojimų metu akcentavo, kad šis Lietuvos aktyviausių bendruomenių apdovanojimų renginys jau ne vienerius metus suteikia galimybę išgirsti ir matyti, kuo gyvena bendruomenės, su kokiais sunkumais jos susiduria ir kokią mato ateitį. Taip pat tai metas, kai galima pasidžiaugti pasiektais bendruomenių rezultatais ir apdovanoti daugiausiai pasiekusius.

Džiaugiamės, kad šiais metais tarp konkurso laimėtojų – Panevėžio Šaltiniečių bendruomenė, tapusi vienos iš penkių nominacijų „Glaudžiai su mokykla bendradarbiaujanti vietos bendruomenė“ nugalėtoja. Jos pirmininkę Ziną Stripeikienę ir bendruomenės atstovus šventiniame renginyje pasveikino Panevėžio savivaldybės mero pavaduotojas Lauras Jagminas, švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Minolė Petronytė-Kairienė, nevyriausybinių organizacijų koordinatorė Goda Voveriūnaitė-Kaminskienė.

 

Džiuginta Kropienė, direktoriaus pavaduotoja ugdymui

https://www.youtube.com/watch?v=EDB1Z3am9lw




Ankstesni įrašai


Kovas – sąmoningumo didinimo mėnuo BE PATYČIŲ

Šią Kovo 11-ąją pagerbti dvi šalis – Lietuvą ir Ukrainą – progimnazijos bendruomenę sukvietė socialinė-pilietinė akcija „Dainuoju Lietuvai ir Ukrainai!“ – juk daina lydėjo lietuvį nuo seno skausme ir džiaugsme.

Mieli „Šaltinio“ progimnazijos mokinių tėveliai, darbuotojai ir kiti švietimui neabejingi žmonės! Prašome geranoriškai Jūsų paremti „Šaltinio“ progimnaziją 1,2 procentų savo pajamų mokesčio, sumokėto 2021 metais. 

Kovo 10 d. 13.00 val. progimnazijos kieme – socialinė-pilietinė palaikymo akcija karą išgyvenantiems žmonėms ir jų artimiesiems „Dainuoju Lietuvai ir Ukrainai!“.

Vasario 28 dieną progimnazijos mokiniai stebėjo visuotinę Ukrainos istorijos pamoką Lietuvos mokiniams.