Renginiai

Šeštadieninės stovyklėlės atidarymas

Rugsėjo 21 dieną progimnazijoje atidaryta Šaltiniečių bendruomenės šeštadieninė stovyklėlė „Šaltinėlis“, skirta priešmokyklinio amžiaus vaikučiams. Vyko nuotaikingos „zuikučių“ pamokėlės. Vaikai rungtyniavo, kas greičiau į kuprinę sudės mokyklinius reikmenis, mokėsi atlikti atpalaiduojantį masažą, kuris ateityje tikrai pravers!.. Daug pastangų ir sumanumo reikalavo paslėpto lobio paieška. Už pastangas buvo atlyginta – mažieji stovyklautojai rado bilietus ir pateko į kino centrą „Šaltinis“, kuriame žiūrėjo animacinį filmą „Obuolių maišas“. Pietūs taip pat buvo įspūdingi – pati skaniausia pica!

Kitą šeštadienį stovyklautojų laukia nauja įdomi veikla.




Ankstesni įrašai


Jau trečią rudenį progimnazijoje vyko renginiai „Jaunojo tyrinėtojo diena“. Įdomios tyrinėjimų veiklos tęsėsi visą savaitę – nuo rugsėjo 9 iki 13 dienos.

„Šaltinio“ progimnazijos bendruomenė rugsėjo 7 dieną dalyvavo šventinėje Panevėžio miesto 516-ojo gimtadienio eisenoje.

 

Saulėtą rugsėjo 2 dieną progimnazijoje vyko mokslo metų pradžios šventė „Mokslo ir žinių diena“.

Birželio 26 – liepos 3 dienomis progimnazijos atstovės dalyvavo tarptautinėje konferencijoje „Lietuvos ir Sakartvelo švietimo sistemų panašumai ir skirtumai. Bendradarbiavimo galimybės“.

Birželio 17–21 dienomis progimnazijos 1–4 klasių mokiniams buvo organizuota vaikų dienos stovykla „Draugaukime sportuodami 5“, kurią finansavo Panevėžio miesto savivaldybė.