Renginiai

Kalėdinių dekoracijų gaminimo konkursas „Žiemos fantazija“

Gruodžio 8 d. 14 val. mūsų mokykloje vyko Panevėžio miesto 7–8 klasių mokinių kalėdinių dekoracijų gaminimo konkursas „Žiemos fantazija“.

Konkurse dalyvavo 8 komandos iš 7 mokyklų: Suagusiųjų ir jaunimo mokymo centro, Raimundo Sargūno sporto gimnazijos, „Aušros“, „Saulėtekio“, Senvagės, „Žemynos“ ir „Šaltinio“ progimnazijų. Komandą sudarė 2 arba 3 mokiniai. Dalyviai per nurodytą laiką (2 val.) iš gofruoto kartono turėjo išpjaustyti pastatomą, pakabinamą ar kitokią kalėdinę dekoraciją. Mokiniai galėjo naudoti jau paruoštas ir pačių atsineštas priemones.

Konkursą organizavo pedagogai Auksuolė Urbonienė, Celestinas Daukantas, Vaida Kuodytė, direktorės pavaduotoja Dalia Gudienė.

Mūsų progimnazijos komanda laimėjo II vietą. I vieta atiteko Senvagės progimnazijos komandai, o III – Raimundo Sargūno sporto gimnazijos mokiniams.

___________________________

Aldona Banienė Įrašo autorius:
Aldona Banienė




Ankstesni įrašai


LKL krepšininkai kartu su draudimo bendrove gruodžio 3 dieną pakvietė visus progimnazijos pirmokus ir jų tėvelius į šaunią krepšinio šventę „Svajonių diena – Saugi diena“!

Visuomeninė organizacija „Gelbėkit vaikus“ padėkojo progimnazijai už ryžtingą 3-iojo Solidarumo bėgimo organizavimą.

„Šaltinio“ progimnazijoje lapkričio 23 dieną vyko Panevėžio miesto ir rajono pradinių klasių mokinių konferencija „Sveikatos ABC“.

Progimnazijos mokiniai dalyvavo miesto bendrojo lavinimo mokyklų ir gimnazijų 7–8 klasių mokinių viktorinoje. 

Progimnazijos visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Gražina Bieliakienė pristatė vaistinius-maistinius augalus.