Renginiai

Mokytojų diena

Anksti ryte pedagogus, skubančius į pirmą pamoką, rudeninėmis girliandomis išpuoštame mokyklos fojė sutiko mūsų mažieji abiturientai – aštuntokai, įteikdami po raudonskruostį obuolį bei gražiai įrištą laišką nuo pačios LAIMĖS. Aštuntokai nuoširdžiai mokytojams linkėjo surasti laiko sau ir pažinti savo laimę. Mokytojų laukė ir dar viena staigmena – „Žvaigždžių alėja“. Aštuntokų dėka mokytojai galėjo pasijusti tikromis Žvaigždėmis ir palikti savo delno antspaudą ant tako išdėliotose vardinėse žvaigždėse.

Po pamokų aštuntokai pasitiko pedagogus aktų salėje. Čia šventės dalyvius pasveikino progimnazijos direktorė Zina Stripeikienė. Visus maloniai nuteikė aštuntųjų klasių mokinių parengta sceninė kompozicija, skirta Mokytojui. Mūsų mažieji abiturientai bei jų auklėtojos Jolanta Švėgždienė ir Rita Paurazienė labai stengėsi, kad šventė būtų įsimintina. Šventėje debiutavo ir mokytojos Virginijos Skupienės vadovaujamas 3–6 klasių berniukų choras. Taip pat daina mokytojus pasveikino mergaitės, kurias rengė Vitalija Bartkienė. Gerų emocijų bangą sukėlė mokinių savivaldos narių ir jų kuratorės Getos Pečiulienės mokytojams skiriamų nominacijų pristatymas ir, be abejo, aštuntokų padovanotas tortas su mokyklos nuotrauka. Mokytojus džiugino ir apsilankę svečiai: savo mokytojas atėjo pasveikinti nemažas būrelis buvusių mokinių.

Tarptautinės mokytojų dienos proga miesto savivaldybės Švietimo skyriaus raštas buvo įteiktas matematikos mokytojai metodininkei Silvijai Masienei.

___________________________

Aldona Banienė Įrašo autorius:
Aldona Banienė




Ankstesni įrašai


Nėra įrašų