Aktualijos

Apdovanotos mokyklos vadovės

Panevėžio „Šaltinio“ progimnazijos direktorei Zinai Stripeikienei Tarptautinės mokytojų dienos proga už nuoseklią, kryptingą ir atsakingą vadybinę veiklą bei patirties sklaidą, darbingo ir pozityvaus mikroklimato progimnazijoje formavimą Panevėžio miesto mokytojų šventėje iškilmingai įteiktas LR Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos Padėkos Raštas.

Panevėžio miesto savivaldybės Padėka už pedagoginį profesionalumą, nuoširdų darbą su įvairių gebėjimų mokiniais, iniciatyvumą, aktyvią projektinę veiklą, bendruomenės telkimą inovatyviems pokyčiams ir didžiules pastangas kuriant savitą įstaigos kultūrą įteikta direktoriaus pavaduotojai ugdymui Rūtai Vainauskaitei.




Ankstesni įrašai


Projekto Maxima LT „Mes – bendruomenė“ lėšomis bendruomenė įrengė kliūčių ruožą priešmokyklinio ir mokyklinio amžiaus vaikams.

Įkvepiančių, smagių, kūrybingų, saugių vasaros atostogų!

Mokyklos administracija

2021–2022 mokslo metai išsiskyrė tarptautinių projektų išvykų gausa.

Mokslo metų užbaigimo šventė 5–8 klasių mokiniams vyks birželio 21–22 dienomis.

Informuojame, kad sudaryti pirmų klasių mokinių sąrašai. Sužinoti, kurioje klasėje mokysis vaikas, galima paskambinus į raštinę tel. 867 773072 arba atvykus į mokyklą (kreiptis į budėtoją). Taip pat informuojame, kad 2022 m. birželio 15 d. 18.00 val. organizuojami pirmų klasių mokytojų susitikimai su Tėveliais – maloniai kviečiame dalyvauti.

Mokyklos administracija