Aktualijos

Poezijos knygelės pristatymas

„Kūryba gimsta iš džiaugsmo, liūdesio ar vienatvės, tai jausmų išraiška“– teigia  8a klasės mokinė Gabija Kairytė – pradedanti kūrėja, gruodžio 1 dieną sukvietusi bendraminčius, klasės draugus ir mokytojus į savo pirmosios knygelės „Pradžia“ pristatymą. Daug gražių minčių, linkėjimų, pamąstymų buvo išsakyta poetei: svajoti, kurti, eiti į priekį, ieškoti naujų kūrybos formų. Linkime Gabijai kūrybinės sėkmės.

Knygelę galima pavartyti progimnazijos skaitykloje.

Virtualią knygą galima pavartyti 

 http://www.storyjumper.com/book/showframe/120960852/61bad98ae0458?fbclid=IwAR1sN4m3FB4hCzx7MWhhaC2nHu46wgLC_dRXSm4Ybdh8WJ8WBmdRCZQnBZ8#page/1                                                                                                            

___________________________

Izolda Pakalnienė Įrašo autorius:
Izolda Pakalnienė
Lietuvių kalbos mokytoja




Ankstesni įrašai


2021 m. gruodžio 9 d. (ketvirtadienį) 18.00 val. progimnazijoje organizuojamas būsimųjų pirmokų tėvelių (vaikai nedalyvauja) susirinkimas.

Erasmus+ projekto MA(R)TH ambasadorės lapkričio 14–19 dienomis Stambule susitiko su projekto partneriais ir įgyvendino suplanuotas veiklas.

Erasmus+ projekto „Our Nature is Our Future“ ambasadoriai lapkričio 7–12 dienomis Pietų Italijoje susitiko su projekto partneriais ir įgyvendino suplanuotas veiklas.

Erasmus+ projekto „Crossdisciplinary activities for sustainable life“ ambasadoriai lapkričio 7–12 dienomis Porto mieste Portugalijoje susitiko su projekto partneriais ir įgyvendino suplanuotas veiklas.

Mieli tėveliai, džiaugiamės galimybe jus pakviesti į tėvų susirinkimus:

1–4 kl. mokiniams rugsėjo 13 d. 18.00 val. aktų salėje ir klasių kabinetuose,

5–8 kl. mokiniams rugsėjo 14 d. 18.00 val. aktų salėje ir klasių kabinetuose.

 

Pagarbiai

 

Organizatoriai